Nejnovější recenze ze sekce Tiskárny štítků
- vše co potřebuji zvládá v pohodě
- Možnost tisku jak z mobilu, tak z PC
- Přednastavené šablony tisku štítků
- Možnost vkládat i obrázky
Splnuje ocekavani.
- rychlá tiskárna, akceptuje neoriginální role
- dovede tisknout při roli 38 mm Zásilkovnu při přihlášení pro e-shopy pro nastavení štítku 1/16.
- k tiskárně existuje dokovací stanice, aby byla tiskárna vzhledem k wifi použitelná bezdrát. Bohužel jsem ji nikde na českém shopu a dokonce ani na oficiálních stránkách Brother.cz neobjevila.
- Naprosto příšerný návod, ze kterého se nedá skoro nic vyčíst. Naštěstí koumáci na YouTube natočili videa, podle nichž se dá wifi nastavit. Pokud někdo vyšiluje a má chuť zboží vrátit, najděte si video, kde se wifi nastavuje - je potřeba tiskárnu nainstalovat v podstatě 3x - jako kabel, jako wifi a jako bluetooth, jinak to nefunguje. Při instalaci ovladačů je potřeba zatrhnout, co vše chcete stáhnout, jinak to nenainstalujete.
- Svítící display je super, ale menu v podstatě obsahuje nic moc.... mimo jiné obsahuje některé funkce či volby, které nelze nikde v návodu ani jinde najít. Takže stylem pokus omyl. Stojí to ale za to, tiskárna je hodně rychlá a tiskne moc pěkně.
Není to nic pro průměrného usera - pokud nejste víc kamarádi s počítačem, tak tu instalaci nejspíš nedáte. Možná proto, že je tiskárna použitelná pro hodně funkcí, už to chce někoho s myšlením IT. Podle mě by se prodejci měli zamyslet nad tím, jestli si nevzít ten výrobek domů, naučit se s ním, a když už Brother není schopen vyvinout nějaký funkční návod, tak aby prodejce ten nic neříkající návod doplnil o nějaký český, kde se objeví minimálně informace o tom, jak nastavit wifi, bluetoth,kabel, a co znamenají jednotlivé volby v menu. Bylo by to určitě potřebnější než rozsáhlé povídání o bezpečnostních podmínkách přístroje. Hot-line to je taky věc, když nějaký živý člověk coby technická podpora přečte jen ty bláboly z popisu na webu a ty tam nejspíš opisuje nějaká sekretářka z těch nesmyslných manuálů.
Nicméně závěr je ten že tiskárna je skvělá a jen to chce si s tím pohrát, nejlépe někým kdo má trochu IT myšlení.
- Bezproblémový nákup
cenovka
- Dobře se tiskne ,je super
- Velmi všestranné použití.
- Nízká pořizovací cena.
- Lehké ovládání.
- malý
- lehký
- kompaktní
- jednoduchá obsluha
- menu v ČJ
Prozatím jsem nadšená, velký výběr štítků, lze vkládat obrázky, QR kódy, EAN kódy atd., prostě na co si vzpomenete. Tiskne velmi rychle i několik kopií, práce s editorem je jednoduchá. Sám rozezná velikost vloženého šítku, nabídne šablony a již vytvořené štítky lze ukládat a příště jen načíst a tisknout. Já se jen mrzím, že jsem nezakoupila dříve :) Zatím nemám co vytknout.
- když píšu jména velkým písmem ,je písmeno s háčkem a s čárkou ve velikosti malého písmene.Nevím zda to jde napsat v jiném jazyce ,ale v češtine mi to nejde.
- Úžasný produkt
- Občas se seká páska při prvním písmenku
dělá co má, dobré balení v kufru
- Odpovídá ceně.
- Pro běžnou (občasnou) práci stačí.
- Levné kazety s páskou. Snadno dostupné.
- Nemá napájecí konektor.
Používám i dražší popisovačku od stejné firmy. Nevidím žádný rozdíl v tisku. Snad jen v ovládání, ale na občasné štítky v domácnosti plně postačuje. Škoda, že nejde na zdroj, pokud se používá málo, je dobré vyjmout baterie. Výdrž zatím netestována, mám ji krátce.
Tento typ štítkovače známe již řadu let a proto jsme zakoupili stejnou značku.
Funkční
- dobrý poměr cena/výkon
- robusní
Popisovač je vhodný na práce v náročnějším prostředí.
štíkovačka fungovala asi dva dny, nadepsala jsem pár štítků a již přestala fungovat. Nejde ani psát ani ustříhnout pásku. Naprosto vyhozené peníze.
Pořídila jsem si Dymo na označení kořenek ,zvonku, schránky .... a supr. Štítky drží a neodlepují se. Za mě velká spokojenost.
- spoňuje moje požadavky
Naprostá spokojenost