Nejnovější recenze ze sekce Tiskárny štítků
Výhodou je propojení s pc nebo mobilem.
- Jednoduchý
- jsem spokojená dělá co má
- I když se pracuje s přístrojem víceméně intuitivně, chybí podrobnější návod k obsluze.
- Super štítkovač pro různý tisk bez potřeby inkoustu.
- Používám to na tisk EAN kodů a cenovek s popisem na zboží.
- QR cody to tiskne také pěkně a čitelně.
Zakoupeno na https://www.dymo-stitkovace.cz
Mohu jen doporučit tento shop.
Díky
- Vymena pasky
Vše ok, rychlá manipulace
Vše ok.
doma se hodí
- Snadno ovladatelná
- Kompaktní
- Nechává zcela zbytečně 2,5 cm pásky při každém výtisku (ostatní štítkovačky to ale mají obdobně)
- Pásky stojí majland. Jeden štítek z originální pásky by vycházel na cca 2 Kč.
- Velmi jednoduchá manipulace
- Střihá štítky samo
- Vypadal to pěkně
- Bez diakritiky
Nejlepší věc, pokud se např. stěhujete do nového nebo dáváte všechno do dóz, chcete si je popsat. Velmi mi to ušetřilo čas, je to stylové, minimalistické a suprově štítky drží. Po nalepení jde štítek odlepit, jak je nalepený déle moc odlepit nejde.
- nutnost kupovat předražené originální štítky
Je to již můj druhý přístroj, první mi vydržel spoustu let a pak se mi spálil, ale asi vinou přilepeného štítku.
Jednoduchý,spolehlivý
- Rychlé vytlačení slov
- Drží dobře na skle
- Neobsahuje diakritiku
- Díky tomu lze lehce označit/nadepsat všechny krabice a zásobníky
- Snadná výměna pásek a jejich rozmanitost
- DRM
U tiskáren musíte požívat pouze drahé originální DYMO štítky s integrovaným RFID (Radio Frequency Identification) čipem. Nelze tedy požívat alternativní štítky jiných výrobců.
- snadné ovládání
- kvalita zpracování
- Spolehlivost
- Funguje jak má
- Kvalitni tisk
- Vcelku logické ovládání. Člověk si ale musí zvyknout.
- Stitkovac vždy nechá k vytisknutemu štítku cca 15 mm pásky navic, která se musí zastřihnout. Pochopil bych to u malých štítků, aby šly z přístroje vyndat. V ostatních případech mi to přijde jako plýtvání pásky a zastrihovani zdržuje/otravuje.
Výrobek splnil má očekávání pro potřebu značení zboží ve skladu. Když se s tím člověk naučí, dokáže si rychle vytvořit vše, co potřebuje. Přístroj má paměť na často používané popisky. Jsem velmi skokojen.
- Snadnost použití
- Praktické balení v kufříku
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »