Nejnovější recenze ze sekce Tiskárny štítků
- pro domácí použití nebo malou firmu bohatě stačí
- Přehledná funkční tlačítka, jednoduché ovládání
Při prvním tisku se nerozběhl posuv a přístroj hlásil zaseknutý štítek. Tisk se rozběhl se až s ruční přípomocí, dále funkčně perfektní.
jednoduchá spolehlivá tiskárna štítků s jedním tlačítkem. Téměř bez údržby nám fungovala 8 let. Tak jsem si nyní koupil novou.
- Tisk OK. Manipulace OK. Produkt splnil mé požadavky.
Štítkovač DYMO Vyborny.ale DYMO pasky dost drahy..cena pasky pulku tak dobry
V tiskárně se muchlají pásky 6, 9, mm . Na email [email protected], dotaz přímo ze stránek DYMO se po 4 dni nikdo neozval. Tak ani nevím jestli je tam něco špatně, nebo to nebyla obecně dobrá volba
+velikost
- wifi, bluetooth, ukládání do paměti
- rychlost tisku
- Rychlí tisk
- nemá problém i s neznačkovými etiketami
Při přerušení elektrické energie je potřeba znovu poslat nastavení tisku do tiskárny
- jednoduchá obsluha, bezproblémový provoz
- možnost zvolení českého jazyka
- přiložený návod není v češtině
Snadná manipulace, rychle se s přístrojem naučíte, splňuje očekávání
- méně úsporný tisk,
Fakt suprová kvalita tisku. S těmi levnými verzemi tiskáren štítků Brother se to vůbec nedá srovnávat. Instalace SW bez problémů, využívám připojení tiskárny přes WIFI - úplná spokojenost.
- lacné kazety štítkov
- zakaždým orezávať nožničkami štítky
- 50% odpadu pri tlačení každého štítku
- neochota technickej podpory BROTHERU s problémami
- celý plášť prístroja je z tenkého plastu
Najhorší štítkovač, aký som používal, katastrofálna technická podpora výrobcu.
Dajú sa zohnať lacné štítky, ale pri vznikajúcom odpade je to jedno.
Štítky sa vytláčajú zakaždým pri akejkoľvek zadanej funkcií s polovičným, prázdnym štítkom čo sa musí nožničkami odstríhať
keď som to riešil z BROTHEROM oznámili mi ze je to v poriadku, mám chuť ho hodiť o zem.
Ač byla tiskárna ve velmi náročném prostředí, kde je vlhko, chlad a trpí i nešetrným zacházením, přesto fungovala bez jakýchkoliv problémů. Proto znovu kupuji tu samou.
Naprostá spokojenost a jistota.
- Lehký a přenosný, možnost tvořit štítky na počítači.
- Zatím jsem nezjistil jak zmenšit nepopsané okraje u štítku. Tím by se zmenšila spotřeba pásky.
Jsem spokojen.
Pohodové zařízení, vše funguje.
- Nu za málo peněz tiskárna štítků
- Integrovaný sw neumožňuje uložení k opakovanému tisku.
- Stáhnutí vyšší verze sw je k ničemu protože tento typ štítkovače nepodporuje.
Nemá cenu kupovat tento model, pokud koupíte model bez připojení k PC udělá vám stejnou službu. Není co dodat - obchod je naprosto v pořádku rychlý a komunikuje, produkt NE.
- dobrý tisk s hromadou fontů které jsou i v PC
- upotřebitelná v domácnosti i v práci
- drahé kazety, naštěstí ale existují levnější náhrady
- po dvou letech odešla nabíjecí baterie, bez ní nelze tisknout. Proč je baterie v zařízení které je stejně napájeno přes usb? Jednoduše: baterie odejde a za cenu vetší než je polovina ceny nového štítkovače je možné koupit novou baterii... Tedy jedno z "ku*vítek" které úspěšně funguje !
- Dymo díky tomuto už nikdy víc!
Dokud se nepodělá nabíjecí baterie, která je uvnitř štítkovače nesmyslně vložená, vše funguje OK.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »