Nejnovější recenze ze sekce Tiskárny štítků
- cena, jednoduchá obsluha
cenově zajímavý produkt
- splňuje mé předpoklady pro práci,jednoduché ovládání
funkce,které jsem potřeboval plně splňuje
- Maly,lehky,v kufru
Celkove jsem spokojen. Splnuje to co jsem ocekaval.
Brother QL-710W QL710WYJ1
Přidáno: 13. března 2016
(naposledy upraveno 13. března 2016)
Zakoupeno v E-Brother.cz
používám krátce, zatím funguje
pro naše účely perfektní
- vše ok
---
- splňuje moje požadavky na popis štítků
- žádné
výhodná cena
dobré zkušenosti s uvedeným popisovačem
jsem naprosto spokojený s tím co umí
doporučuji ostatním
- Rychly tisk. Prehledne a intuitivni ovladani.
- Display mohl byt trosku jemnejsi. Ma nizke rozliseni, coze vadi ale jen u Clipartu a nekterych drobnych symbolu zobrazujicich se na display.
Vyborny produkt za prijatelnou cenu.
Jednoduché ovládání a instalace
- Zpracování
- Vzhled
- Výdrž
- Funkce
- Gumová tlačítka
- Kvalitní, rychlý a přesný odstřih (možnost náhradních břitů)
- Šíře příslušenství (adaptér, kufřík, řada návodů a příruček, TZe páska)
- Kufřík má uvnitř dost místa na tiskárnu, adaptér, náhradní štítky a dokumentaci - dobře se přenáší a je velmi dobře zpracovaný
- Zadní kryt obsahuje průhledné okénko pro zjištění typu štítku a stavu jejího obsahu/délky pásky
- Zadní kryt obsahuje rovněž i rychlý obrázkový návod na vytvoření správného typu štítku
- Intuitivní, jednoduché a přehledné ovládání
- Vhodný pro jakýkoliv průmysl
- Vhodný i pro profesionály
- Kompletní český jazyk včetně diakritiky, sada 168 různých symbolů
- Rychlost zadávání a tisku (tisk 20 mm/s)
- Automatické vypínání přístroje
- Provoz na adaptér i bez baterií, výdrž baterií
- V pravém dolním rohu je místo pro uchycení poutka, řemínku apod.
- Tichý chod přístroje, kláves i samotného tisku
- Termotransferová technologie
- Dobrá vyváženost přístroje
- Náhled před tisknutím
- Změna volby jednotek
- Změna jazyku
- Různé styly písma (tučné, kurzíva, stínované, vertikální atd.)
- 3 styly šíře písma, možnost podtržení/rámečku
- 3 velikosti písma
- Volba délky okraje
- Tisk jednotlivých sad
- Volba kopií (max 9)
- Automatická/manuální (uzamčená) volba délky štítku
- Volba typů štítků (ovin kabelu, kabelový štítek, čelní plocha - obecný, serializace)
- Ukládání souborů (max. 9)
- Kvalita a výběr různých typů a velikostí štítků
- Pevnost, výdrž a vysoká přilnavost jednotlivých štítků k jakémukoliv povrchu
- Cena jednotlivých štítků
- Přesnost a kvalita odstřihu štítků
- Po registraci záruka 3 roky
- Rychlý a bezplatný servis z vlastním svozem
- Klávesnice typu ABC
- Display - LCD není podsvětleno a z větších úhlů se zobrazují také jiné, zrovna nezvolené body a funkce
- Jednořádkový display
- Chybí některé speciální znaky
- Maximální počet 80 znaků na štítek
- Maximální limit 2 řádky na štítek
- Pomalejší ruční mazání textu i při držení tlačítka - rychlejší je funkce smazání celého textu s formátem nebo jen textu
- Při volbě kabelového štítku jde nastavit pouze délka, nikoliv průměr kabelu jako u ovinu kabelu
- Šasi není jinak chráněno vůči pádům - žádné pogumování či zvýšená odolnost, není ani možnost koupě gumového obalu zvlášť
- Tiskárna nepodporuje štítky typu HSe - smršťovací bužírky
- Maximální šíře pásek 12 mm
- Do ruky poměrně těžší - váha s bateriemi (měřeno ručně) 485g
- Při bez okrajovém tisku zbytečně tiskárna sama plýtvá materiálem (cca 2,5 cm), ten jde logicky pryč - navíc se musí ručně (na natištěných bodech) odstřihnout/odštípnout - vysvětlení: páska je předvytažená a tisk probíhá až za předvytaženou částí
Tiskárna štítků Brother P-touch E100 vhodná jak pro běžné uživatele, tak i pro ty náročnější, kladoucí důraz na samotnou kvalitu přístroje, výdrž, kvalitu tisku, rychlost a cenu. Tiskárna je velmi dobře zpracována a v poměrně přehledném, oranžovo-černém šasi vypadá na víc, než za jakou cenu se nabízí. S gumovými tlačítky pro pohodlné a rychlé psaní samotného textu se pracuje takřka bez chybičky a bez zbytečných překlepů. Zadní strana rovněž nabízí ''okénko'' pro náhled zrovna používané pásky a stavu materiálu. Pod zadním krytem se nachází samotná kazeta a 6 mikrotužkových (AAA) baterií, rovněž pro zachování veškerých dat a nastavení. Pozn. bez zadního krytu tiskárna nebude tisknout - při pokusu o tisk ohlásí ''Není kazeta!''
Tiskárna se nabízí ve dvou variantách - buď bez adaptéru a praktického přenosného kufříku (ta levnější verze), nebo právě varianta s adaptérem a kufříkem (ta dražší verze). Lepší volbou je určitě ta dražší verze, jednak nejste nijak omezeni a můžete tiskárnu použít i při nečekaném vybití baterií (pokud máte po ruce 230V zásuvku), v přenosném kufříku je tiskárna např. při transportu velmi dobře chráněná a náhradní štítky zde mají rovněž svoje místo. Celkově je kufřík zpracován na výbornou. V obou verzích je v obsahu balení také klasická TZe kazeta se žlutým podkladem a černým písmem - laminovaná a silně adhezivní.
Ihned po uchopení do rukou a následném zapnutí přístroje je jasné, že nejde o ledajakou hračku, ale o profesionální štítkovač na vynikající úrovni a to jak kvality přístroje, tak kvality tisku.
''TZe'' pásky od firmy Brother, které tato tiskárna logicky podporuje, mají přijatelnou cenu za odpovídající kvalitu tiskového formátu na velmi odolných a pevných štítcích, které mají podklad uprostřed rozdělený pro snadné sejmutí od lepící strany. Štítky se pro tento typ tiskárny nabízejí v různých šířkách (3.5, 5, 6, 9 a 12 mm) a s různými podklady (bílá, černá, žlutá, signální oranžová apod.). Rovněž se nabízí barva písma a samotný typ pásky (laminovaná, extrémně přilnavá, flexi ID atd.).
K samotnému zapnutí přístroje budete vyzváni k volbě jazyka, a ačkoliv jsem (od nejmenovaného prodejce) dostal informaci, že tiskárna češtinu opravdu neumí… UMÍ! Ano, opravdu umí a to včetně veškeré diakritiky. Stejně tak je v balení obsažena široká škála různých dokumentů, k čemu je tiskárna např. vhodná atd. Dále je tu řada návodů v několika jazycích, rychlé příručky v praktické brožuře, kde je i informace o testování v extrémních podmínkách a průvodce samotných pásek s náhledem. Náhled pásek je i na vnitřní horní straně kufříku pro rychlý přehled. Co dodat, vůči ceně je tady toho dost a není co vytknout, alespoň co se týče obsahu, kvality přístroje a kvality jednotlivých pásek.
Po výběru jazyka je zde volba velikosti písma, stylu, šířky písma, volby podtržení rámečku, délky štítku (auto, 30-300 mm), šířky okraje, volby jednotek a nakonec samotný náhled atd. Tiskárna nabízí i velký nespočet různých znaků (interpunkce, bezpečnost, AV, dat. komunikace, elektrické, matematické apod.) a samotné psaní různých (odborných) slov je velice přesné a snadné. Rozložení kláves je typu ABC, na čemž je rychlost přece jen menší, než na klasickém QWERTY.
Na výběr je i typ štítku (ovin kabelu v průměru 3-90 mm, kabelový štítek, čelní plocha (panelový štítek) se zámkem délky štítků anebo obecný, kde se délka mění podle délky a velikosti znaků, typu okraje, velikosti písma atd. Rovněž je zde i tzv. serializace, tzn. tisk více štítků s automatickým zvýšeným číslem nebo písmenem na každém štítku - vhodný např. pro označení zásuvek RJ-45: A1 až A6 nebo B1 až B6 aj. bez zbytečného mazání a přepisování znaků.
Než se štítek vytiskne, je zde možnost náhledu pro případnou změnu nebo kontrolu chyb. Pokud je štítek delší, tak zbytečný nebo chybný tisk je spíše na škodu, jelikož kazety mají délku pásky ''jen'' 8 metrů a cena se šplhá od 200,- výš.
Tisk je vcelku rychlý, přesný a hlasitost je adekvátní, nijak neruší. Bohužel, samotná tiskárna plýtvá materiálem. Při tisknutí je zde asi 2,5 cm mezera, kdy je štítek prázdný a při volbě co nejmenšího okraje, se zbylý odstřih zkrátka zlikviduje. Co se týče odstřihu na tiskárně, ten je velmi přesný a ostrý a při otupení břitu je možnost výměny za nový. Navíc nevyžaduje žádný tlak a odstřihnutí samotného štítku je více než primitivní.
Tiskárnu štítků Brother PT-E100VP mohu doporučit všemi směry a to jak běžným uživatelům, profesionálům, tak uživatelům pracující v elektrikářském, průmyslovém, chemickém nebo kancelářském průmyslu. Rovněž ji mohu doporučit všem uživatelům, kteří chtějí mít svůj ''pořádek'' a přehled v jakékoliv oblasti, kde je popis zcela důležitý a nezbytně stěžejní.
Rada na závěr pro uživatele, kteří ještě žádný štítkovač (stejně jako já) nikdy neměly: Než výrobek zakoupíte, je dobré si k němu doobjednat rovněž ještě erární štítek/štítky navíc, klidně i ty nejlevnější. S výrobkem je potřeba si vyhrát a vyzkoušet veškeré funkce pro správný a daný tisk - na náhled se nelze zcela spolehnout, alespoň z hlediska správného umístění tisku na pásce. Navíc je to něco nového a nemusím zdůrazňovat, že ze začátku je to spíše testování, kde spotřební materiál doslova rychle mizí.
Při výběru štítkovače jsem se rozhodoval mezi značkou Brother a Dymo - nejsem přímo profesionální uživatel, takže pro mě byla prioritní cena za dostatečnou nabídku a to byl důvod, proč jít právě do značky Brother. Výrobek využívám nejvíce pro popis kabelů a popis RC modelů - hlavně nejrůznějšího příslušenství v organizátorech a krabičkách.
Poslední zmínkou je dobré, když si výrobek Brother (do 60 dnů od koupě) zaregistrujete přímo na oficiálních stránkách www.brother.cz, nejen, že budete mít přehled o Vašich Brother výrobcích, ale hlavně získáte jeden rok záruky navíc.
K tomu všemu je pro případ reklamace značky Brother poskytován velmi kvalitní a rychlý servis www.ceskyservis.cz, který nabízí bezplatný svoz výrobků přímo do Vašeho nejbližšího opravného střediska, který si sami zvolíte. Nebyl větší důvod jít do jiné značky.
Výrobek splňuje vše, co jsem od něj očekával.
- Ovládání pomocí dotykového displeje, také přes PC, qwerty klávesnice
- qwerty klávesnice není příliš spolehlivá - nutno důsledně sledovat na displeji...
doporučuji především ve spojení s PC
DYMO LetraTag LT-100H S0884020
Přidáno: 21. listopadu 2015
(naposledy upraveno 21. listopadu 2015)
Zakoupeno v Dymo-stitkovace.cz
praktický, jednoduchý přístroj pro denní použití
- rychlý tisk
- mnoho možností nastavení
- lehký
- snadné ovládání
usnadní mi práci, dobře se drží, dobře se "odlupuje" páska, rozhodně doporučuji
- 5
- Pěkná tiskárna v kufříku připojitelná k PC. Se software P-touch editor dodávaným v ceně tiskárny je radost s ní pracovat. Vlastní klávesnice na tiskárně je rovněž výhodou. Po současné slevě neuvěřitelně nízká cena ve srovnání s tím, co tiskárna umí.
- Nemám, co bych vytknul.
Doporučuji koupit.
- rychlé značení
- neumí čárový kód, jak inzeruje distributor pověřený výrobcem
- velká spotřeba pásky, neumí nastavení délky štítku od 1mm
Produkt se tváří jako něco lepšího oproti základnímu modelu, ale není tomu tak, je to jen dražší něco s ničím podstatným navíc. Spotřeba pásky je veliká, neumí totiž tisknout hned za sebe několik štítků. Při pevné délce musíte počítat se štítkem minimálně 40mm a při proměnné délce štítku je to 37mm. Tedy pokud potřebujete tisknout jasně dané texty velikosti do 15mm, tak budete většinu pásky vyhazovat.
- Luxusní záležitost, doporučuji! Ušetří mnoho času, a navíc profesionální výsledek!
- Součástí balení je velmi kvalitní editor štítků.
Pokud posíláte mnoho pošty a zdržujete se ručním nadepisováním obálky příjemce a odesílatele, pak určitě doporučuji tuto tiskárnu štítků zn. Brother! Jeden štítek s adresou (vč. např. loga apod.) máte vytištěný za cca čtvrt vteřiny! Je to rychlé a určitě vypadá lépe, než nadepsáno rukou!
Pokud posíláte Vašim klientům k podpisu např. smlouvy a potřebujete cokoli klientům k tomuto "říci" - (např. označit, kde mají podepsat atd.), pak doporučuji tzv. nepermanentní štítky (kód: DK44205, nebo DK44605), které jdou později snadno opět odlepit! Z vlastní zkušenosti doporučuji!
Další výhoda: NIKDY nebudete řešit cartridge či toner - jedná se o termotisk!
- výborná tiskárna štítků na doma
- slušný výběr barevných kombinací pásek
jsem velmi spokojený
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »