Nejnovější recenze ze sekce Tiskárny štítků
Někdy nejsou písmena stejně vysoko.
Šipky na kolečkách musí být proti sobě, jinak to nefunguje.
- měla jsem starší výrobek, tak jsem věděla do čeho jdu
- lepší návod na použití! Abych věděla kde co přesně najdu . Spoustu znaků vůbec nevím kde najdu.
It does everything it's suppose to do. Nice printing, different options to select from, easy to install and use.
Tiskárna štítky mě velmi překvapila. Vše ok.
Štítkovač kupodivu funguje i s neoriginalní Alza páskou
DYMO Omega S0717930
Přidáno: 18. července 2023
(naposledy upraveno 18. července 2023)
Zakoupeno v CDRmarket.cz
- easy to use
- Široký rozsah velikostí pásek
- mobilnost a kompaktnost
- nemá management baterie (procenta a čas výdrže baterie na zařízení ani v aplikaci)
- nemá adaptér jako součást balení
Dobré zařízení s širokým uplatněním použítí, software dobře použitelný i když vylepšení by mu neuškodilo.
praktické,čitelné
- Výborný
- pro elektrikáře optimální
- koupil jsem kufříkovou sadu nicméně kufr NEOBSAHOVAL nabíječku a baterii. Obchod mi chybějící díly okamžitě zaslal za to smekám.
- škoda že nepodporuje 24mm pásku
Zařízení funguje na 6x AAA baterie, které nejsou součástí balení. Vejde se akorát do rukou, psaní je uživatelsky přívětivé. Lze psát dvouřádkově. Dostatečné množství fontů, umí diakritiku, vertikální, horizontální styly psaní, ikonky (kancelář, vaření, sport, mazlíčci apod.). Lze nastavit 3 velikosti písma a několik typů rámečků. V nabídce má i volbu pro popis kabeláže (využijí elektrikáři nebo kutilové). Před tiskem je možný náhled. Má integrované nůžky, které se ovládají přes extra tlačítko. Splňuje mé očekávání pro domácí využití. Využívám ho k popisu názvů pokojových rostlin a dóz v kuchyni.
Kvalita
Cena,jednoduché ovládání.
- Jednoduché užívání, pěkný jednořádkový tisk
- Možnost opakovaného i sériového tisku a nastavení mezer mezi štítky
- Vhodné pro elektrikáře
Dost dlouhý nepotištěný začátek tištěné pásky
DYMO Omega S0717930
Přidáno: 27. května 2023
(naposledy upraveno 27. května 2023)
Zakoupeno v Dymo-stitkovace.cz
- Levny, funguje perfektne.
- Normální rozložení klávesnice
- Narozdíl od Brotheru stříhá pásku hned za textem
- Podpora češtiny
- Používá AAA baterie aby Vás motivoval k nákupu vyššího modelu
- Nepamatuje si poslední zvolený speciální symbol.
Věděl jsem co chci a k čemu to používat a přesně to jsem dostal za dobrou cenu.
Normálně vyhovující. Kdyby mi nevypadl předchozí z ruky a neroztříštil jsem displej, tak fungoval vesele dalších 5 let dál.
Někomu by mohlo vadit, že klávesnice není QWERTZ, což není úplně komfortní, ale svou práci odvede, nechatujem na tom.. ;-)
- Základní štítkovač
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »