Nejnovější recenze ze sekce Tiskárny štítků
Za tu cenu perfektní výrobek.
rychlost dodání
- Na domácí využití úplně super
Na domácí využití úplně super, dělá přesně to co jsem požadoval a jen doufám, že to bude dělat dlouho... Ale to nám ukáže čas. Koupi určitě doporučuji stejně tak jako prodejce CDRmarket.cz
- dělá co má
- příjemné ovládání
- kompaktní velikost
- jednoduchá výměna pásek, není nutné nastavovat šířku apod.
Ze začátku málo intuitivní ovládání, na nastavení např. diakritiky návod k ničemu, ale po pár minutách zkoušení naprostá spokojenost
Tiskárna zvládá spoustu formátů štítků a rolí, tiskne rychle a tiše, v kompletu s akumulátorem perfektní mobilní zařízení, software pro návrh štítků je super a bohatě dostačuje.
- jednoduché nastavení
- velká variabilita nastavení
- popisky na kabely
- balení v kufříku
Splňuje svou funkci na výbornou
Ruční strojek na výrobu samolepících štítků je jednoduše použitelný. Písmo by mohlo být více vytlačeno (možná záleží na použité pásce). Při použití větší síly stisknutí a přestavení na další písmeno dojde k opakovanému tisku původního písmena . Česká diakritika chybí, kladně hodnotím znak "zavináče".
- super mašinka
- Spolehlivá obsluha přes mobilní aplikaci
- Baterie nejsou součástí balení (6 x AAA)
Prozatím nelze , zkoušíme ho.
- kompaktnost
- qwerty klavesnice
- v dodavce nejsou ani baterie ani zdroj
štítkovač se jednoduše ovládá
- Tiskárna štítků má velmi dobré vybavení. Může být provozována na baterie či akumulátory AA (6 ks), nebo s adaptérem na 230V. Mnoho možností tvorby štítků v samotném přístroji a mnoho dalších možností lze tvořit v programu na PC, který lze zdarma stáhnout z oficiálních stránek výrobce (až stovky barevných kombinací a vlastností, na různých šířkách pásků).
- Při použití akumulátorů AA přístroj neumí průběžně dobíjet u zapojení s adaptérem na 230V. Akumulátory se musejí nabíjet samostatnou nabíječkou mimo samotný přístroj.
Model je pro toho, kdo ví co požaduje. Se svými parametry a možnostmi je vynikající záležitostí, jak pro domácí (kutilské), tak i pro firemní použití.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Cena
- Mám ji 4 dny, vytiskl jsem 8 štítků a jsou OK. :-)
Brother PT-H107B PTH107BYJ1
Přidáno: 3. března 2023
(naposledy upraveno 3. března 2023)
Zakoupeno v E-Brother.cz
- Celkem funkční hračka
- Cena náhradní pasky
- Od samého začátku cca každé 3. Tisknuti píše chybu "chyba řezáče"
- Zatím mám krátce, ale vše funguje jak má
- Rychle tiskne
- Umí toho opravdu hodně, TOP produkt ve své kategorii.
- velká klávesnice
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »